-
Over Stoal voor werkgevers

Over Stoal

Waar onze professionals het verschil voor je maken.

Onze professionals hadden een intensief begeleidingstraject waarmee we ze hebben klaargestoomd voor de droomcarrière die ze najagen. Wat je dus kunt verwachten is een gedreven en ambitieuze persoonlijkheid die doet wat je vraagt (en doorvraagt) en daarin altijd verwachtingen probeert te overtreffen, vanuit enthousiasme en oprechte passie. En precies daar maken ze het verschil voor je: meer impact voor minder.
Frank Bellen
Lange termijn

Wij zoeken een match voor de lange termijn.

Natuurlijk zijn CV’s belangrijk en bepalen ze voor een groot deel of er inderdaad een match gaat zijn. Onze ervaring is echter ook dat de combinatie met intrinsieke motivaties en oprechte passie een langdurige relatie opleveren. Dus ja; we zoeken snel naar een match voor je, maar letten daarbij ook op de lange termijn. Past het carrièrepad - en niet zozeer de functie - bij jullie profiel? Hoe kunnen we elkaar vaker en op meer gebieden helpen? Zo heb je altijd capaciteit en kwaliteit waar je op terug kunt vallen, juist op de momenten dat het nodig is.

Buitencategorie techneuten. Exclusief voor koplopers.

Bij ons vind je alleen techneuten die meer zoeken dan alleen vastigheid of een nieuwe uitdaging. Ze hebben grote ambities en willen de beste versie van zichzelf worden. Buitencategorie techneuten dus. Benieuwd wat ze jou kunnen bieden?

We bijten niet

Laten we samen kijken naar de mogelijkheden

Neem gerust vrijblijvend contact op. Dan plannen we graag een moment om even samen te sparren of waar onze gedreven techneuten jou kunnen helpen.

contactformulier