-
Werken bij Stoal

Jij bedenkt de functie.

Wij maken er een droomcarrière van.

Dé droombaan? Die bestaat niet. Wij geloven in droomcarrières. Want is je baan of functie nou het allerbelangrijkste? Nee, uiteindelijk moet het om jouw behoeften gaan en de carrière die daarbij past. Waar wil je goed in zijn? Waar liggen je talenten? En waar zou je je een lange tijd aan willen committeren? Als je daar antwoord op kunt geven, dan maakt werk pas echt gelukkig.
Stoal team plannen 2
Job Alert! Vind jouw droombaan bij Stoal

Stel een Job Alert in, en blijf up-to-date over de laatste vacatures bij Stoal!

Welkom bij STOAL, mooi daj d’r bunt!

Je eigen bedachte functie, machtig veel lol en lekker knallen.

Het eindejaars paintball toernooi? De zesde barbecue in een jaar tijd? Dáárom zit je - misschien ook wel na 10 jaar - nog steeds bij STOAL. En dat is precies waarin wij het verschil gaan maken voor je. Zo maken we van de door jou bedachte functie een echte droomcarrière.

Video afspelen - Video afspelen -
STOAL IPO Gecomprimeerd 2700px 02942
Stoal team proost 2

Geselecteerd op talent, gesmeed tot de allerbeste.

De kennis die je in huis hebt en jouw mindset? Die zagen wij al lang. Vacatures? Geen zorgen, wij maken er één voor je! Specialiseren of hogerop? We zijn benieuwd wat je nodig hebt van ons. Dat is werk zoals werk voor jou hoort te zijn en zo maakt werk echt gelukkig. Samen met andere STOAL’ers maak je er sowieso een onvergetelijke tijd van. En daar worden we allemaal beter van. Let maar op.

Join the winning team!

Bekijk eens onze vacatures

Misschien gaat er al wel een vuurtje branden! Zo niet, dan kunnen we samenwerken om te kijken wat je mist en waarom. Zodat we ook voor jou een droomcarrière creëren.