-
Machinebouw

Werken als machinebouwer

Werken bij Stoal

Werken aan toffe machines als engineer of monteur. Niet altijd zoeken naar een nieuwe uitdaging, maar zoeken naar de beste versie van jezelf. Vinden wat bij jou past en waar jij écht passie voor hebt. Dat is wat jij wil. Dat is waar we bij Stoal voor gaan. Ben jij klaar om jouw droomcarrière als machinebouwer te bouwen?
Tekenaar constructeur

Aan het werk in de Machinebouw

Een carrière die echt bij jou past. Hoe ziet dat eruit? Een plek waar je vrij bent om te groeien, maar ondersteunt wordt in je inspanningen. Geen baan waar je vastroest uit gewoonte, maar ook niet van baan naar baan springen. Een carrière waar jouw ambitie, kennis en kunnen tot hun recht komen. Samen komen we erachter.

Wat je ook wil bouwen, waar jouw interesses en krachten ook liggen, waar je ook wil werken; samen vinden we het uit en zetten we de juiste functie in elkaar. Voor jou. Want die baan? Die moet jou passen, niet andersom!

Wij zijn Stoal!

De techneuten van Stoal zoeken meer dan een nieuwe uitdaging, meer dan vastigheid, meer dan die volgende klus. Ze hebben grote ambities en willen de beste versie van zichzelf worden. Hoe ziet dat eruit? Bekijk dan eens de onderstaande video!

Video afspelen - Video afspelen -
Vacature Stoal
Samen bouwen we jouw droomcarrière
We willen precies weten wie je bent, wat je drijft, waar je goed in bent of nog wilt worden. Pas dan gaan we samen aan de slag. Wij geloven dat daar de echte droomcarrière ontstaat, niet op je CV of aan tafel bij een van onze klanten. Hoe pakken we dit aan?
Stoal team plannen 2

Kennismaking aan de bar

01. Kennismaken
Waarom doe je wat je nu doet? Wat wil je veranderen? Hoe komt het dat dit nog niet is gelukt? En het allerbelangrijkste voor ons: hoe ziet jouw ideale baan eruit? Tijdens een eerste kennismaking ontdekken we samen of er al een klik is.
01. Kennismaking aan de bar
Smid vacature 2

De volgende stap

02. De volgende stap
We weten nu wat je doet, waar je vandaan komt en misschien ook al wel wat je wilt bereiken. Voor ons is het belangrijkste dat je daarnaast een stevige persoonlijkheid hebt. Je geeft niet op, hebt lef als het moeilijk wordt en weet overal een les voor jezelf uit te halen. Door de juiste vragen te stellen, komen we daar samen vanzelf achter.
02. De volgende stap
Samenwerking Stoal

Welkom bij STOAL!

03. Welkom bij Stoal!
Het is ons nu duidelijk wat je wilt, wat je vooral niet wilt én of jouw persoonlijkheid past bij STOAL. Je tekent bij ons direct je contract. Samen gaan we zoeken naar het project dat aansluit op de carrière die je wilt en hoe jij je wilt ontwikkelen.
03. Welkom bij STOAL!
CNC vacature

Aan het werk!

04. Aan het werk!
Die carrière start meteen bij ons; we zetten je zo snel als mogelijk op een van onze projecten. Blijkt het geen match te zijn of sluit het niet aan op je behoefte? Dan blijven we samen doorzoeken. Zo leren we je beter kennen en kunnen we zien waar nog meer kwaliteiten liggen (of waar niet). Zo smeden we samen de perfecte carrière, voor jou.
04. Aan het werk!
Vacature

Evaluatie

05. Evaluatie
We willen alles uit jouw talent en kunde halen. Daarom vinden we het belangrijk om te evalueren. Hoe gaat het op je huidige project? Tegen welke zaken loop je aan? Waarin kunnen we je helpen? Welke werkzaamheden kunnen we aanpassen? Wellicht is bijscholing gewenst? Zo smeden we razendsnel de allerbeste versie van jezelf en de baan die jij wilt.
05. Evaluatie

Jij bedenkt de functie, wij maken er een droomcarrière van.

Hoe ziet jouw droomcarrière eruit? Weet jij het al, of heb je alleen nog maar een onderbuikgevoel? Of ben je echt nog op zoek? Wij zoeken met en voor jou die gulden match. Voor nu én voor de lange termijn.

Laat het ons weten, spar met ons en help ons jouw ideale baan te smeden. Jouw droomcarrière begint bij Stoal.