-
Installatietechniek

Werken in de installatie-techniek

Werken bij Stoal

Bij Stoal geloven we dat een droomcarrière begint bij jou. Bij jouw kunnen, jouw wensen, jouw specialiteiten en jouw verhaal. Niet die ene functie waar jij in moet passen. Dé droombaan? Die bestaat niet. Dus ben je klaar om jouw droomcarrière in de installatietechniek te smeden?
Installatiemonteur Jeroen 11

Aan het werk als installatiemonteur

Jij zoekt uitdaging. Jij wil niet van baan naar baan springen, maar je wil ook niet vastroesten in die ene baan. Jij hebt ambitie en wil lekker aan het werk. Als gedreven en enthousiaste installatiemonteur ben jij klaar om die plek te vinden waar alle puzzelstukjes op hun plek vallen. En daar komen wij om de hoek kijken.

Wij helpen jou die carrière te smeden die echt bij je past in de installatietechniek. Of dat nu een combinatie van elektrotechniek en werktuigbouwkunde is, net wat meer van het een dan van het ander, met veel klantcontact of juist minder... De baan moet bij jou passen, niet andersom!

STOAL'ers aan het woord

De techneuten van Stoal zoeken meer dan een nieuwe uitdaging, meer dan vastigheid, meer dan die volgende klus. Ze hebben grote ambities en willen de beste versie van zichzelf worden. Zo ook Jeroen Eenink uit Hengelo Gelderland; installatiemonteur bij Stoal. Hieronder doet hij zijn verhaal!

Video afspelen - Video afspelen -
Installatiemonteur Jeroen 20
Samen werken aan jouw droomcarrière
We willen precies weten wie je bent, wat je drijft, waar je goed in bent of nog wilt worden. Pas dan gaan we samen aan de slag. Wij geloven dat daar de echte droomcarrière ontstaat, niet op je CV of aan tafel bij een van onze klanten. Hoe pakken we dit aan?
Stoal team plannen 2

Kennismaking aan de bar

01. Kennismaken
Waarom doe je wat je nu doet? Wat wil je veranderen? Hoe komt het dat dit nog niet is gelukt? En het allerbelangrijkste voor ons: hoe ziet jouw ideale baan eruit? Tijdens een eerste kennismaking ontdekken we samen of er al een klik is.
01. Kennismaking aan de bar
Installatiemonteur Jeroen 9

De volgende stap

02. De volgende stap
We weten nu wat je doet, waar je vandaan komt en misschien ook al wel wat je wilt bereiken. Voor ons is het belangrijkste dat je daarnaast een stevige persoonlijkheid hebt. Je geeft niet op, hebt lef als het moeilijk wordt en weet overal een les voor jezelf uit te halen. Door de juiste vragen te stellen, komen we daar samen vanzelf achter.
02. De volgende stap
Stoal team Frank Rik Wouter Harm

Welkom bij STOAL!

03. Welkom bij Stoal!
Het is ons nu duidelijk wat je wilt, wat je vooral niet wilt én of jouw persoonlijkheid past bij STOAL. Je tekent bij ons direct je contract. Samen gaan we zoeken naar het project dat aansluit op de carrière die je wilt en hoe jij je wilt ontwikkelen.
03. Welkom bij STOAL!
Installatiemonteur Jeroen 12

Aan het werk!

04. Aan het werk!
Die carrière start meteen bij ons; we zetten je zo snel als mogelijk op een van onze projecten. Blijkt het geen match te zijn of sluit het niet aan op je behoefte? Dan blijven we samen doorzoeken. Zo leren we je beter kennen en kunnen we zien waar nog meer kwaliteiten liggen (of waar niet). Zo smeden we samen de perfecte carrière, voor jou.
04. Aan het werk!
Stoal lassen 2

Evaluatie

05. Evaluatie
We willen alles uit jouw talent en kunde halen. Daarom vinden we het belangrijk om te evalueren. Hoe gaat het op je huidige project? Tegen welke zaken loop je aan? Waarin kunnen we je helpen? Welke werkzaamheden kunnen we aanpassen? Wellicht is bijscholing gewenst? Zo smeden we razendsnel de allerbeste versie van jezelf en de baan die jij wilt.
05. Evaluatie

Jij bedenkt de functie, wij maken er een droomcarrière van.

Bij Stoal gaan wij met jou in gesprek en we kijken samen in welke fase van jouw carrière of leven je zit. Daar passen wij het werk samen op aan:

  • Meer leren in de elektrotechniek? Regelen we!
  • Wil je niet meer in de nieuwbouw van woningen? Wellicht past de utiliteit beter bij je!
  • Mis jij het sociale aspect in je werk? Dan zou klantenwerk bij Stoal wat voor je kunnen zijn?
  • Een dag minder werken voor bijvoorbeeld je kind? Jouw privé situatie telt!

Laat het ons weten, spar met ons en help ons jouw ideale baan te smeden. Jouw droomcarrière begint bij Stoal.