-
Hoe werkt het voor jou?

Wij zijn geen detacheerder.

We zijn er voor jou!

Wij detacheren niet. We zijn carrièremakers, juist voor veeleisende en ambitieuze mensen, zoals jij! Maar voordat we dat doen willen we precies weten wie je bent, wat je drijft, waar je goed in bent of nog wilt worden. Wij geloven dat daar de echte droomcarrière ontstaat, niet op je CV of aan tafel bij een van onze klanten.
Team Stoal 1
Zo word jij een technische strijder!
Wij slijpen samen net zolang bij tot de perfecte situatie ontstaat.
Wouter Frank Proost 2

Kennismaking aan de bar

01. Kennismaken
Waarom doe je wat je nu doet? Wat wil je veranderen? Hoe komt het dat dit nog niet is gelukt? En het allerbelangrijkste voor ons: hoe ziet jouw ideale baan eruit, hoe zie je dat voor je? Tijdens een eerste kennismaking gaan we samen ontdekken of er mogelijk al een klik is.
01. Kennismaking aan de bar
Stoal team plannen 2

De volgende stap

02. De volgende stap
We weten nu wat je doet, waar je vandaan komt en misschien ook al wel wat je wilt bereiken. Voor ons is het belangrijkste dat je daarnaast een stevige persoonlijkheid hebt. Je geeft niet op, hebt lef als het moeilijk wordt en weet overal een les voor jezelf uit te halen. Door de juiste vragen te stellen, komen we daar samen vanzelf achter.
02. De volgende stap
Stoal team proost 2

Welkom bij Stoal!

03. Welkom bij Stoal!
Het is ons nu duidelijk wat je wilt, wat je vooral niet wilt én of jouw persoonlijkheid past bij STOAL. Je tekent bij ons direct je contract. Samen gaan we zoeken naar het project dat aansluit op de carrière die je wilt en hoe jij je wilt ontwikkelen.
03. Welkom bij Stoal!
Stoal lassen 8

Aan het werk!

04. Aan het werk!
Die carrière start meteen bij ons; we zetten je zo snel als mogelijk op een van onze projecten. Blijkt het geen match te zijn of sluit het niet aan op je behoefte? Dan blijven we samen doorzoeken. Zo leren we je beter kennen en kunnen we zien waar nog meer kwaliteiten liggen (of waar niet). Zo smeden we samen de perfecte carrière, voor jou.
04. Aan het werk!
Stoal Monteur 5

Opleiding

05. Opleiding
We willen alles uit jouw talent en kunde halen. We investeren daarom direct in de opleiding die past bij jouw ambities, talenten en kennisniveau. Zo smeden we razendsnel de allerbeste versie van jezelf en de baan die jij wilt.
05. Opleiding

Kies een functie die je interessant vindt óf creëer 'm helemaal zelf.

Wij denken niet in vacatures. En je ziet bij ons weliswaar vacatures staan, maar jij en ik weten allebei dat de invulling daarvan altijd weer anders is (en wordt). Kies dus voor een functie die je interessant vindt óf nog beter: creëer ‘m helemaal zelf! Over de invulling en jouw wensen praten we daarna wel, want dat is waar het ons echt om gaat: waar jij blij van wordt en blijft!

Is er nog geen vuurtje gaan branden? Vertel ons wat je wél zoekt

No guts no glory, dus het zou wel fijn als je naast een CV ook een motivatie hebt waarin je aangeeft wat je mist en waarom. Met je berichtje heb je sowieso onze interesse al gewekt!

Klaar voor jouw droomcarrière

Jij bedenkt de functie. Wij maken er een droomcarrière van.

Waar wil je goed in zijn? Waar liggen je talenten? En waar zou je je een lange tijd aan willen committeren? Als je daar antwoord op kunt geven, dan maakt werk pas echt gelukkig. Samen gaan we hieraan werken en zorgen we ervoor dat jij een droomcarrière krijgt.

contactformulier