-
Stoal maakt betrouwbaarheid hard

Stoal maakt betrouwbaarheid hard

Wij zijn geen detacheerder, wij zijn er voor jou. Wij zijn die carrièremakers die jou helpen met het creëren van je droomcarrière. Hoe en waarom we dat doen, dat vind je overal op onze website terug. Maar dat we dat ook betrouwbaar doen? Dat staat nu zwart op wit: we zijn kiwa gecertificeerd na een NEN 4400-1 keuring! Klinkt al goed toch? Maar we zullen in deze blog ingaan op wat dat nu eigenlijk betekent.
Stoal team Frank Rik
Een gezonde en eerlijke arbeidsmarkt

De NEN 4400-1 keuring

Wil je opgenomen worden in het register van de SNA (Stichting Normering Arbeid)? Dan moet je de NEN 4400-1 keuring succesvol doorlopen. Het keurmerk geeft aan dat je te vertrouwen bent, voor opdrachtgevers en voor werknemers. Het geeft aan dat we meewerken aan het gezonder en eerlijker maken van de Nederlandse arbeidsmarkt. Een prachtige kans voor ons, want zeggen dat we dit doen is één ding, het bewijzen is waar het om gaat!

Waar zijn we op gekeurd?

De NEN 4400-1 certificering krijg je pas als je met 'ja' kunt antwoorden op de volgende vragen:

  • Zijn wij het bedrijf dat we zeggen dat we zijn?

  • Betalen we netjes de belastingen en afdrachten die wij moeten betalen?

  • Betalen we onze werknemers juist en volgens CAO?

  • Hebben we onze administratieve processen goed in orde?

  • Controleren we of al onze werknemers gerechtigd zijn om voor ons te werken?

  • Doen we er alles aan om risico’s te voorkomen voor onze werknemers, onze opdrachtgevers en onszelf?

Bedankt namens Stoal!

Jij bent onze prioriteit

Wat een jaar. En wat fantastisch dat we dit jaar op zo’n manier af kunnen sluiten. Een certificaat om jullie nét dat beetje extra zekerheid te bieden, maar natuurlijk ook om aan de muur te hangen. Want je begrijpt vast dat we het niet meer dan normaal vinden om alles voor onze collega’s en partners goed geregeld te hebben, maar dat we hier ook enorm trots op zijn!


We zijn nog maar net begonnen, maar nog lang niet klaar. Je moet het ijzer smeden als het heet is. Dus zoek jij talent of werk? Dit is Stoal.