-
Werktuigbouwkunde

Werken als werktuigbouw-kundige

Werken bij Stoal

Ontwerp, maak, verbeter en bedenk de vetste werktuigen op een plek waar jij gelukkig wordt. Een plek waar je niet hoeft te zoeken naar meer, maar juist uitgedaagd wordt. Waar jij aan jouw droomcarrière kunt bouwen. Dat is waar we bij Stoal voor gaan. Klaar om te starten?
Werktuigbouwkunde

Aan het werk als werktuigbouwkundige

Hoe ziet jouw droomcarrière eruit? Waar werk je, wat doe je en voor wie? Hoe krijg jij voldoening uit je werk en kun je blijven groeien? Samen vinden we het uit en bouwen we aan jouw droombaan. Als werktuigbouwkundige!

Ontwerp, verbeter, controleer en bedien apparaten en machines. Groot of klein, achter het bureau of in de fabriek, als werktuigbouwkunde ben jij een specialist op het gebied van dynamische machines, apparaten en installaties. Sluit dit ook nog eens aan bij wat je interesses, krachten en wensen zijn? Dat maakt het verschil tussen een baan en een droomcarrière.

Wij zijn Stoal!

De techneuten van Stoal zoeken meer dan een nieuwe uitdaging, meer dan vastigheid, meer dan die volgende klus. Ze hebben grote ambities en willen de beste versie van zichzelf worden. Hoe ziet dat eruit? Bekijk het zelf hieronder!

Video afspelen - Video afspelen -
Vacature Stoal
Samen bouwen we jouw droomcarrière
We willen precies weten wie je bent, wat je drijft, waar je goed in bent of nog wilt worden. Pas dan gaan we samen aan de slag. Wij geloven dat daar de echte droomcarrière ontstaat, niet op je CV of aan tafel bij een van onze klanten. Hoe pakken we dit aan?
Stoal team plannen 2

Kennismaking aan de bar

01. Kennismaken
Waarom doe je wat je nu doet? Wat wil je veranderen? Hoe komt het dat dit nog niet is gelukt? En het allerbelangrijkste voor ons: hoe ziet jouw ideale baan eruit? Tijdens een eerste kennismaking ontdekken we samen of er al een klik is.
01. Kennismaking aan de bar
Smid vacature 2

De volgende stap

02. De volgende stap
We weten nu wat je doet, waar je vandaan komt en misschien ook al wel wat je wilt bereiken. Voor ons is het belangrijkste dat je daarnaast een stevige persoonlijkheid hebt. Je geeft niet op, hebt lef als het moeilijk wordt en weet overal een les voor jezelf uit te halen. Door de juiste vragen te stellen, komen we daar samen vanzelf achter.
02. De volgende stap
Samenwerking Stoal

Welkom bij STOAL!

03. Welkom bij Stoal!
Het is ons nu duidelijk wat je wilt, wat je vooral niet wilt én of jouw persoonlijkheid past bij STOAL. Je tekent bij ons direct je contract. Samen gaan we zoeken naar het project dat aansluit op de carrière die je wilt en hoe jij je wilt ontwikkelen.
03. Welkom bij STOAL!
CNC vacature

Aan het werk!

04. Aan het werk!
Die carrière start meteen bij ons; we zetten je zo snel als mogelijk op een van onze projecten. Blijkt het geen match te zijn of sluit het niet aan op je behoefte? Dan blijven we samen doorzoeken. Zo leren we je beter kennen en kunnen we zien waar nog meer kwaliteiten liggen (of waar niet). Zo smeden we samen de perfecte carrière, voor jou.
04. Aan het werk!
Vacature

Evaluatie

05. Evaluatie
We willen alles uit jouw talent en kunde halen. Daarom vinden we het belangrijk om te evalueren. Hoe gaat het op je huidige project? Tegen welke zaken loop je aan? Waarin kunnen we je helpen? Welke werkzaamheden kunnen we aanpassen? Wellicht is bijscholing gewenst? Zo smeden we razendsnel de allerbeste versie van jezelf en de baan die jij wilt.
05. Evaluatie

Jij bedenkt de functie, wij maken er een droomcarrière van.

Weet je al hoe jouw droomcarrière eruit gaat zien, of heb je alleen een vaag idee? Samen gaan we op zoek naar die gulden match. Voor nu, maar ook voor de lange termijn.

Op zoek? Laat het ons weten, spar met ons en help ons jouw ideale baan te smeden. Jouw droomcarrière begint bij Stoal.