-
Wij zijn geen detacheerder. We zijn er voor jou.

Wij zijn geen detacheerder. We zijn er voor jou.

Wij detacheren niet. We zijn carrièremakers, juist voor veeleisende en ambitieuze mensen, zoals jij! Maar voordat we dat doen willen we precies weten wie je bent, wat je drijft, waar je goed in bent of nog wilt worden. Wij geloven dat daar de echte droomcarrière ontstaat, niet op je CV of aan tafel bij een van onze klanten.
Frank Bellen
Waarom doe je wat je nu doet? Wat wil je veranderen? Hoe zie je dat zelf voor je? En hoe komt het dat dit nog niet is gelukt?

Stap 1: de kennismaking

Voor die eerste kennismaking hebben we een eigen methode ontwikkeld om te achterhalen wat jou drijft en waarom. Even een biertje drinken aan de bar? Dat is eerder een regel dan uitzondering om je wat beter te leren kennen. Weet je eigenlijk helemaal niet zo goed wat je wilt of zit je vast in je eigen dromen? Dan willen we juist met je praten. Als je maar gemotiveerd bent!

We weten wat je doet, waar je vandaan komt en misschien ook al wel wat je wilt bereiken. Voor ons is het belangrijkste dat je daarnaast ook een stevige persoonlijkheid hebt.

Stap 2: is er potentie?

Pas je bij STOAL? Dat is de belangrijkste vraag die dan op tafel ligt. Tijdens deze tweede stap gaan we je daarom wat meer vragen over jouw instelling en karakter. Hoe reageer je op bepaalde situaties? En waarom? Hoe pak je het aan als het even moeilijk wordt? Op die manier krijgen we een breder beeld van jou als persoon. Belangrijk, want de projecten waar je komt te werken vragen om een stevige persoonlijkheid ongeacht je ervaring en motivatie.

Het is ons nu duidelijk wat je wilt, wat je vooral niet wilt én of je als persoon past bij STOAL. Je tekent direct je contract bij ons.

Stap 3: het contract

Hoe dat contract er precies uitziet hangt helemaal af van jou. Wat heb je nodig? Hoe zie je de komende één tot drie jaar voor je? Waar sta je dan? De antwoorden op die vragen maken het contract. Een auto van de zaak, het aantal uren, thuiswerken of vakantiedagen? Joh, daar komen we wel uit. Maar is dat gezien jouw ambitie en talent ook niet echt iets waar je je druk om zou moeten maken toch?

We zetten je zo snel mogelijk aan het werk. Blijkt het geen match te zijn of sluit het niet aan op je behoefte? Dan blijven we samen doorzoeken.

Stap 4: aan het werk!

Beginnen aan een nieuwe uitdaging is altijd spannend. Daar gaan we je dus bij helpen waar dat nodig is en waar jouw behoefte zit. Anders dan bij detacheerders of je huidige baan heb je bij Stoal altijd een een extra vriend waar je even mee kunt sparren. Inhoudelijk, privé of gewoon iets waar je tegenaan loopt? Wij helpen je bij iedere stap of vrije val. Waar het ons om gaat? Dat je niet opgeeft en in mogelijkheden blijft denken.

We willen alles uit jouw talent halen. We investeren daarom direct in de opleiding die past bij jouw ambities, talenten en kennisniveau.

Stap 5: jouw groeiplan

We willen de allerbeste versie van jezelf maken. En daar krijg je ook de ruimte en tijd voor van ons. Voor iedereen is het vertrekpunt anders. Daarom maken we samen een groeiplan waarin we opleiding en/of coaching een plek gaan geven. Hoe kan het je helpen om daar te komen waar je wilt zijn? Wat is daarvoor nodig? En wanneer wil je dat bereikt hebben?

Na een tijdje gaan we wat dieper in op je wensen en ambities. Soms is dat al na een paar maanden, maar dat kan ook pas na een jaar zijn.

Stap 6: de evaluatie

Evalueren doen we natuurlijk voortdurend. Je gaat bij ons alleen niet meemaken dat we meteen al een voortgangsgesprek met je willen inplannen. Wat wil jij? En wat vind je belangrijk om te bespreken? Dat is wat telt voor ons. Ook hier bepalen we dus samen met jou wat de kaders gaan zijn. Geen evaluatie nodig? Dan heb je daar ongetwijfeld een goede reden voor.

De droomcarrière van je leven gevonden? Dan hebben wij mogelijk geen toegevoegde waarde meer.

Stap 7: hoe nu verder?

Onze klant wil je wellicht graag overnemen. Daar werken wij uiteraard aan mee. Als jij dat ook wilt natuurlijk, want de gezelligheid ga je wel missen! Wil je je een langere tijd aan ons verbinden? Laten we samen kijken of we een meerjarenplan kunnen maken. Want wie heeft ooit gezegd dat je geen operationeel manager kunt worden?