Geschreven: Frank

IPO'er Jorrit over

Zijn tijd bij Stoal

Jorrit heeft de overgang gemaakt naar één van onze klanten. Dat vinden wij altijd prachtig om te zien: een Stoaler die echt de juiste plek weet te vinden. Maar hoe beviel zijn tijd eigenlijk bij ons? En zou hij de stappen die hij met ons heeft gezet aanraden aan anderen die hun plek proberen te vinden? Hij vertelt het zelf!
Wouter spreekruimte

Op leuke wijze werkervaring opdoen

Werken bij Stoal na het behalen van je diploma is een handige manier om ervaring op te doen. Zo ook voor Jorrit. Hij werd deel van ons team vanaf het moment dat hij zijn IPO diploma op zak had.


“Als kersverse vakman gaf Stoal mij ontzettend goede steun én een vette kans voor mijn eerste baan. Ik ging aan het werk bij Mechdes en kon met al mijn vragen terecht bij Frank. Aan goede ondersteuning geen gebrek. Ik raad iedereen dan ook zeer zeker aan om Stoal niet aan je voorbij te laten gaan.” - Jorrit van Kapel, ex-stoaler.

Stoal team Frank Rik

Begeleid tot het laatste moment

Het meest waardevolle van zijn tijd bij Stoal is voor Jorrit de begeleiding, die van het eerste moment tot het laatste goed was.


“Naar mijn opmerkingen werd echt geluisterd, Frank en Wouter waren altijd benieuwd naar hoe het eraan toeging bij Mechdes en verzekerden zich ervan dat ik op de juiste plek zat. De gesprekken die ik hier met Frank over had, verliepen altijd prettig met veel openheid van ons allebei. Als je het mij vraagt is dát wat Stoal een goede werkgever maakt. Al mag ik de kerstborrel ook niet vergeten!”

Een goede basis en een mooie tijd

Werkervaring is ontzettend belangrijk als je net van je studie afkomt. Maar waar ga je heen? Wie wil je aannemen als je net een diploma op zak hebt? En wat wil je eigenlijk? Stoal kan je helpen met al deze vragen, aldus Jorrit.


“Mijn eerste jaar werkervaring heb ik te danken aan Stoal. En wat ben ik blij met de manier waarop dit ging! Bij Stoal heb ik geleerd om voor mezelf op te komen, om om duidelijkheid te vragen als ik dat nodig heb. Frank en Wouter hebben mij een geweldige basis gegeven waar ik op verder kan bouwen en ze laten me achter in een warm nest. Bedankt daarvoor mannen!”

Jorrit:

"De gesprekken die ik hier met Frank over had, verliepen altijd prettig met veel openheid van ons allebei. Als je het mij vraagt is dát wat Stoal een goede werkgever maakt."

Zoals Jorrit zegt

Laat Stoal niet aan je voorbij gaan

“Hoewel Mechdes vanaf 1 februari mijn nieuwe werkgever is, raad ik iedereen zeer zeker aan om Stoal niet aan je voorbij te laten gaan. Het is een leuke, hechte groep mensen die het beste met je voor hebben. Daarom hebben ze mij ook aan Mechdes overgedragen. Het is een bedrijf waar je kunt leren, plezier hebt en altijd op terug kunt vallen. Gewoon een echt goede werkgever.”- Jorrit


Het is misschien niet altijd leuk om een Stoaler te zien vertrekken, maar dit is precies waar wij het voor doen. Jorrit maakt nu zijn droomcarrière waar. Wanneer zet jij die eerste stap?