Geschreven: Wouter

Daan over het mooie van

werken bij Stoal

Daan was toe aan een nieuwe uitdaging. Hij kwam met Frank en Wouter in contact en inmiddels werkt hij al weer meer dan een jaar bij Stoal. Maar hoe bevalt zijn tijd eigenlijk? En zou hij de stappen die hij met ons heeft gezet aanraden aan anderen die hun plek proberen te vinden? Hij vertelt het zelf!
STOAL ACB Aalten Liike 02772 groot
Constructiebankwerker Daan

Aan het werk bij Stoal

Wat doe je als je een nieuwe uitdaging zoekt en twee carrièremakers in de techniek kent? Precies, je gaat in gesprek. Dat deed ook Daan meer dan een jaar geleden. Van het een kwam het ander en al gauw was Daan bij ons aan het werk. Daan heeft inmiddels 2 verschillende projecten afgerond en momenteel is hij bezig aan een mooi project bij ACB in Aalten.


“Ik vind het mooie van Stoal dat ik veel afwisseling heb en verschillende aspecten van de metaal kan zien” - Daan, man van Stoal.

Video afspelen - Video afspelen -
Vacature Stoal

Daan:

"Bij Stoal kan ik bij veel verschillende bedrijven terechtkomen, heb ik veel afwisseling, en kan ik Frank en Wouter altijd bellen voor advies of gewoon voor een biertje!"

Constructiebankwerker
Via Stoal

Aan het werk bij ACB Aalten

Daan komt uit Vorden en was rond zijn 26e toe aan een nieuwe uitdaging. In de metaal, want daar ligt altijd al zijn interesse. "Ik heb voor de metaal gekozen, omdat ik graag technisch bezig ben en lekker met mijn handen wil werken."


In gesprek met Wouter en Frank werd al snel duidelijk dat Stoal en Daan een match zijn. Inmiddels is Daan ook al meer dan een jaar bij ons werkzaam. Op het moment bij ACB Aalten. "Een bedrijf dat machines bouwt; transportsystemen voor verschillende doeleinden."

Net als Daan

Werken bij Stoal

Daan zijn ervaring met Stoal is er één zoals wij het graag zien. Hij ontdekt de wereld van de metaal, kan bij verschillende bedrijven een kijkje nemen en zo echt zijn droomcarrière vormgeven. En toch heeft hij altijd een vast team van collega's bij Stoal om op terug te vallen!


Daan maakt nu zijn droomcarrière waar. Wanneer zet jij die eerste stap?