Geschreven: Frank

Het verhaal van Jeroen

Installatie-monteur bij Stoal

De techneuten van Stoal zoeken meer dan een nieuwe uitdaging, meer dan vastigheid, meer dan die volgende klus. Ze hebben grote ambities en willen de beste versie van zichzelf worden. Ze zijn gedreven, enthousiast, gepassioneerd. Ook Jeroen Eenink uit Hengelo Gelderland; installatiemonteur bij Stoal. Hij doet hier zijn verhaal!
Installatiemonteur Jeroen 8
Jeroen de installatiemonteur

Aan het werk bij Stoal

“Ik kende Wouter en Frank van vroeger. We zijn een kop koffie gaan drinken samen, waarna alles vanzelf is gaan lopen.” Nu werkt hij alweer een tijd bij Stoal, momenteel voor De Naobers Vastgoedbeheer. Elke dag weer zet hij zich in voor hun klanten met diverse installatie werkzaamheden. En dat bevalt!


“Hier zit ik precies in het juiste straatje, precies daar waar ik interesse in heb.”

Video afspelen - Video afspelen -
Installatiemonteur Jeroen 1

Jeroen:

“Ik vind Stoal een heel fijn bedrijf om voor te werken. Dat komt door de leuke collega’s en de goede werksfeer. Dat bevalt me enorm!”

Installatiemonteur Jeroen 2
Elektrotechniek en werktuigbouwkunde

Werken in de installatietechniek

De installatietechniek bestaat natuurlijk uit twee disciplines: elektrotechniek en werktuigbouwkunde. De meeste installatiebedrijven bieden beide disciplines aan. Sommige monteurs kunnen beide diensten ook uitvoeren. Monteurs zoals Jeroen. Maar wat houdt dat in?


“Ik heb de installatietechniek gekozen, omdat ik graag badkamers, keukens en diverse elektra werkzaamheden doe.


Dagelijks is Jeroen bezig met afwisselende werkzaamheden binnen de woningbouw. Het ene moment is hij een badkamer aan het afmonteren, het volgende moment helpt hij een klant bij een elektrotechnische storing. Omdat Jeroen niet vies is van een praatje, is hij ook werkzaam binnen het 'klantenwerk'. Stuk voor stuk écht werk dat bij hem past dus.

Ben jij ook van stoal?

Bouw jouw droomcarrière

Bij Stoal geloven we in droomcarrières. In de carrière die past bij jouw behoeftes, jouw vaardigheden en jouw wensen. Pas als je dat hebt, dan maakt werk echt gelukkig. Waar liggen jouw talenten? Waar wil jij je op werpen? En waar gaat jouw vuur harder van branden? Ontdek werken bij Stoal en bouw met ons aan jouw droomcarrière.


Of zoals Jeroen zegt: “Ben jij ook van stoal? Word dan één van mijn collega’s!”

Installatiemonteur Jeroen 11
Installatiemonteur Jeroen 12
Installatiemonteur Jeroen 16
Installatiemonteur Jeroen 6
Installatiemonteur Jeroen 1
Installatiemonteur Jeroen 22
Installatiemonteur Jeroen 25
Installatiemonteur Jeroen 23