Geschreven: Rik

IPO'er Floris over

werken bij Stoal

Van opleiding tot traineeship met een goede begeleiding. Floris zet samen met Stoal de stappen die hem dichter bij zijn droomcarrière brengen. En of dat bevalt? Dat vertelt hij zelf!
STOAL IPO Gecomprimeerd 2700px 03129
Engineer Floris

Aan het werk bij Stoal

Op school was Floris altijd bezig met creatieve vakken. Maar uitblinken? Dat deed hij bij de bèta vakken. Een opleiding tot technisch product ontwikkelaar was de perfecte keuze voor hem, die deze twee interesses combineert.


Oke, je hebt een opleiding, en dan? "Ik ben bij Stoal terechtgekomen, doordat ik online een vacature vond voor een traineeship Industriële productontwikkeling. Via die vacature kwam ik met Wouter in contact." Vanaf dat moment is het balletje gaan rollen!

Video afspelen - Video afspelen -
IPO Floris96

Floris:

"Het mooie van Stoal vind ik dat ze altijd voor me klaarstaan. Ze proberen altijd de beste projecten voor mij te regelen en ik kan altijd bellen als er iets is!"

IPO Floris60
R&D engineer

Bij Novuqare

Momenteel is Floris R&D engineer bij Novuqare, een bedrijf dat medische apparatuur ontwikkelt. "Ik volg projecten van begin tot eind. Van het CAD werk tot het testen van de prototypes." Daarbij schakelt hij met inkoop, overlegt hij met collega's en volgt hij procedures. Dat hele plaatje in zijn takenpakket, dat is voor Floris een echte match.


"Het mooiste van werken als engineer vind ik dat ik het gehele ontwerptraject van A tot Z kan mee begeleiden."

Net als Floris

Werken bij Stoal

Werken bij Stoal? Dat is voor Floris een fijn vervolg op zijn opleiding. De begeleiding die hij nodig heeft. "Ik kan altijd bellen als er iets is, maar ze zijn altijd realistisch over de mogelijkheden."


Prachtig om te zien hoe een techneut als Floris stappen zet op zijn weg naar zijn droomcarrière! Wanneer zet jij die eerste stap?