Geschreven: Frank

De ervaring met Stoal

van IPOer Martijn

Martijn zet de volgende stap in zijn carrière. Tijd voor ons om afscheid van hem te nemen. Maar niet voordat we hem vroegen naar zijn ervaring bij Stoal. Want... beviel die eigenlijk wel? Hij vertelt het hier zelf!
Review ipoer

Een ongezouten mening

Toen het tijd was voor Martijn om verder te gaan, vroegen we hem zijn ervaringen te delen. Want wij kunnen jou wel vertellen hoe geweldig Stoal is, maar dat neem je met een flinke korrel zout. Of twintig. Nee, we delen liever het verhaal van een (ex) Stoaler. Martijn draaide zijn hand er niet voor ons en gaf ons een schitterende, overrompelend mooie review. Zijn ongezouten mening lezen? Begint bij de volgende alinea!

STOAL ACB Aalten Liike 02724
Martijn de IPO'er

Werken bij Stoal

Werken bij een detacheringsbureau. Handig om ervaring op te doen, op meerdere plekken te werken en snel werk te vinden. Dat wel. Maar het is geen gegeven dat je tijd bij dat detacheringsbureau fijn wordt. Nou… Wel bij Stoal!


“Mijn tijd bij dit detacheringsbureau was beter dan ik had verwacht. Nu ga ik verder, maar niet zonder mijn positieve ervaringen met toekomstige Stoalers te delen. Want een tijd bij Stoal? Dat raad ik iedere techneut aan." - Martijn Hanekamp, ex-Stoaler.

Een warme werkomgeving en een luisterend oor

“Mijn waardering voor eigenaren Wouter en Frank - en Stoal in het algemeen - is groot. Het leiderschap en de toewijding voor het werk en de collega’s die ik hier heb gezien, vergeet ik niet snel. Ze hebben hier een warme, vriendelijke werkomgeving gecreëerd waar ik me altijd op mijn gemak voelde. Tegelijkertijd waren ze ontzettend professioneel en persoonlijk betrokken bij mijn werk."


En als hij één ding moet kiezen dat Stoal onderscheidt?


“Stoal springt eruit als detacheringsbureau door het luisterend oor dat geboden wordt als je uitdagingen tegenkomt. Frank en Wouter staan altijd klaar om te luisteren, advies te geven of je te ondersteunen. Dat gaf mij het vertrouwen om eventuele obstakels te overwinnen. Ik heb me hier altijd gesteund gevoeld in mijn professionele én persoonlijke ontwikkeling!”

3x daarom kies je voor Stoal
Voor Martijn is het duidelijk: bij twijfel, doen. Maar waarom? Hij geeft drie redenen om je bij ons Stoalers aan te sluiten!
Doelen-stoal

Een echte samenwerking

Een echte samenwerking
De open en respectvolle sfeer maken het gemakkelijk om ideeën te delen en samen naar oplossingen te zoeken. Niet alleen goed voor mijn professionele groei, ook voor mijn enthousiasme om een volgende stap te nemen!
01. Een echte samenwerking
Evaluatie

De uitstekende communicatie

De uitstekende communicatie
Tussen het management en mij was een duidelijke communicatie, waardoor iedereen op één lijn zat. Ontzettend waardevol, zo werk je echt samen aan het behalen van doelen.
02. De uitstekende communicatie
Stoal waterskieen 18 1

Meer dan werk

Meer dan werk
Ja, je komt bij een plek als Stoal voor werk. Maar ze bieden hier zoveel meer. Alle informele interacties en gezamelijke activiteiten, zoals gezellige BBQ’s en een sfeervol kerstdiner, creëren een gevoel van saamhorigheid. Mooi om bij te mogen horen!
03. Meer dan werk

Martijn

"Stoal springt eruit als detacheringsbureau door het luisterende oor dat geboden wordt als je uitdagingen tegenkomt."

Ben jij ook van stoal?

Stoal is absoluut de juiste keuze

“Al met al kan ik met volle overtuiging zeggen dat mijn tijd bij Stoal een waardevolle, verrijkende ervaring was. Mijn oprechte dank gaat uit naar Frank, Wouter en het team van Stoalers voor hun vriendelijkheid, inzet en professionaliteit. Is iemand in je omgeving - of ben jij als lezer - op zoek naar een detacheringsbureau? Wil je niet alleen groeien in je carrière, maar ook in een hechte gemeenschap worden opgenomen? Dan is Stoal absoluut de juiste keuze.” - Martijn


Daar kunnen wij niks meer aan toevoegen. Behalve natuurlijk een enorm hartelijke 'dankjewel' voor Martijn en zijn prachtige woorden!