-
Procestechniek

Werken in de Procestechniek

Werken bij Stoal

Een droomcarrière begint bij jou. Bij wat jij kunt, wat jij wil, waar jij gelukkig van wordt. Dat geloven we in bij Stoal, daar passen we onze activiteiten op aan. Uit jouw verhaal smeden wij een droomcarrière. Dus neem contact met ons op en deel je verhaal, dan kunnen we gaan bouwen!
Stoal team plannen

Aan het werk in de procestechniek

Jij geniet van technische hoogstandjes, knappe oplossingen, unieke machines. Jij waant je buiten de gebaande paden. Tenminste, als je die perfecte baan vindt. Die carrière waarin je kunt groeien, waar alle puzzelstukjes op hun plek vallen. Die carrière helpen wij je zoeken.

Wij geloven niet in specifieke opleidingen of diploma’s, maar in personen. Wij zijn op zoek naar jou. Echt ergens bij horen? En die baan vinden die bij jou past, niet andersom? Stoal.

Wij zijn Stoal!

Waarom ga je eigenlijk naar Stoal? Voor ons is het simpel. Zoek jij meer dan die nieuwe uitdaging, meer dan vastigheid, meer dan een volgende klus? Met jouw ambitie en wil om de beste versie van jezelf te worden, hoor je tussen onze techneuten. Kijk maar eens hieronder!

Video afspelen - Video afspelen -
DSC02105 Thumbnail V0 2
Samen smeden we jouw droomcarrière
Wie ben je, wat drijft je, waar ben je goed in en waar wil je aan werken? Kennen we elkaar écht, dan kunnen we aan de slag. Wij geloven dat met jouw verhaal de echte droomcarrière ontstaat, niet met je CV of aan tafel bij een van onze klanten. Hoe pakken we dit aan?
Stoal team plannen 2

Kennismaking aan de bar

01. Kennismaken
Waarom doe je wat je nu doet? Wat wil je veranderen? Hoe komt het dat dit nog niet is gelukt? En het allerbelangrijkste voor ons: hoe ziet jouw ideale baan eruit? Tijdens een eerste kennismaking ontdekken we samen of er al een klik is.
01. Kennismaking aan de bar
Installatiemonteur Jeroen 9

De volgende stap

02. De volgende stap
We weten nu wat je doet, waar je vandaan komt en misschien ook al wel wat je wilt bereiken. Voor ons is het belangrijkste dat je daarnaast een stevige persoonlijkheid hebt. Je geeft niet op, hebt lef als het moeilijk wordt en weet overal een les voor jezelf uit te halen. Door de juiste vragen te stellen, komen we daar samen vanzelf achter.
02. De volgende stap
Stoal team Frank Rik Wouter Harm

Welkom bij STOAL!

03. Welkom bij Stoal!
Het is ons nu duidelijk wat je wilt, wat je vooral niet wilt én of jouw persoonlijkheid past bij STOAL. Je tekent bij ons direct je contract. Samen gaan we zoeken naar het project dat aansluit op de carrière die je wilt en hoe jij je wilt ontwikkelen.
03. Welkom bij STOAL!
Installatiemonteur Jeroen 12

Aan het werk!

04. Aan het werk!
Die carrière start meteen bij ons; we zetten je zo snel als mogelijk op een van onze projecten. Blijkt het geen match te zijn of sluit het niet aan op je behoefte? Dan blijven we samen doorzoeken. Zo leren we je beter kennen en kunnen we zien waar nog meer kwaliteiten liggen (of waar niet). Zo smeden we samen de perfecte carrière, voor jou.
04. Aan het werk!
Stoal lassen 2

Evaluatie

05. Evaluatie
We willen alles uit jouw talent en kunde halen. Daarom vinden we het belangrijk om te evalueren. Hoe gaat het op je huidige project? Tegen welke zaken loop je aan? Waarin kunnen we je helpen? Welke werkzaamheden kunnen we aanpassen? Wellicht is bijscholing gewenst? Zo smeden we razendsnel de allerbeste versie van jezelf en de baan die jij wilt.
05. Evaluatie

Jij bedenkt de functie, wij de carrière

Laat ons weten wie jij bent en waar jouw droomcarrière uit bestaat. Wij gaan op zoek naar een match voor jou, voor de lange termijn.

Maak een afspraak, spar met ons en help ons jouw ideale baan te smeden. Jouw droomcarrière begint bij Stoal.